KEZDŐLAP RÓLAM PORTFÓLIO SZOLGÁLTATÁSOK KAPCSOLAT AJÁNLATOT KÉREK ROSE ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ

Rose Esküvői Dekoráció

Esküvő dekorálás Dorog - Lóga-tó

GREENERY EGY CSIPET FEKETÉVEL

Valamiért még a mai napig tartanak a párok a fekete színtől egy esküvőn!

Eszter és Tamás minimalista esküvői dekorációt képzelt el a nagy napra és örömömre szerették a fekete színt is! Bár apróbb elemekkel csempésztük bele ezt a színt az asztalokra, annál többet adott a dekorációnak! Ha nem került volna fel ez a néhány fekete kellék, illetve a sötétzöld szalvéta – bátran mondhatom, hogy unalmas látkép fogadott volna minket!

Na igen, ehhez kell a dekoros! Hogy meglássa, hogy mit igényel még egy adott koncepció ahhoz, hogy elérje azt, amit igazából viszont szeretnének látni! Nektek is tetszik, igaz?

A menyasszony fekete drótból hajtogatott virágokat az asztalon lévő csokrokba, ami által még különlegesebb lett az összhatás!

Valamilyen oknál fogva ebben az évben is nagyrészt olyan párjaim voltak, akik külföldön élnek, de az esküvőjüket szeretnék Magyarországon megtartani. Nagyon fontos, hogy végig tudunk egyeztetni abban az esetben is, ha csak egy alkalommal – a helyszínbejáráson – tudunk találkozni! Eszterék esetében is mindösszesen kétszer találkoztunk, de már az első találkozáson megvolt az összhang! Persze azt mondanom sem kell, hogy számtalan e-mail váltás, Skype beszélgetés előzi meg az esküvőket, hogy minden a helyére kerüljön!

Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó
Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Dorog - Lóga-tó

KÖZREMŰKÖDŐK

Azok a szolgáltató kollégák, akik még részt vettek az esküvőn.

Helyszín: Lógató esküvőhelyszín
Fotós: Beloved Weddings
Videós: Beloved Weddings
Menyasszonyi ruha: Daalarna
Ceremóniamester: Előd Álmos
DJ: Veress Attila

KAPCSOLAT

HOGYAN ÉRSZ EL ENGEM?

Fordulj hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

Írj üzenetet!
Amennyiben esküvő dekorálásra szeretnél árajánlatot kérni, akkor kérlek, add meg az esküvő időpontját, helyszínét, vendégek létszámát, és minél több információt az elképzelt dekorációról.