KEZDŐLAP RÓLAM PORTFÓLIO SZOLGÁLTATÁSOK KAPCSOLAT AJÁNLATOT KÉREK ROSE ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ

Rose Esküvői Dekoráció

Esküvő dekorálás Tata - Pálma Rendezvényház

A KLASSZIKUSOK NEM MENNEK KI A DIVATBÓL

Juditékkal teljesen más vonalon indultunk el, mint amit a képeken láttok! Sok sok e-mailváltás és megbeszélés után jutottunk el ahhoz a koncepcióhoz, amivel – nyugodtan mondhatom – hogy mindketten maximálisan elégedettek voltunk! A klasszikusok soha nem mennek ki a divatból jeligére készült a dekoráció!

A Pálma rendezvényházban leginkább a magas virágdíszek érvényesülnek az óriás belmagasság miatt és nem utolsó sorban ez a stílus áll talán az egyik legjobban ennek a helyszínnek. Megspékeltük a dekorációt méregzöld abroszokkal, ezzel mélyítettünk a színeken. Szeretünk színes abroszokkal dolgozni, mert mindig különlegesebb hatást tudunk elérni velük.

Semmiképpen nem szerettem volna, hogy eltakarjuk azokat a gyönyörű ablakokat és ezzel a pár is egyetértett szerencsére – így, nem tettünk hátteret. Egészen pontosan két hangsúlyos virágdísz jelentette a hátteret ezen az esküvőn.

Örökre beleég a lelkembe ez a munka, mert édesanyámmal ezen az esküvőn dolgozhattam utoljára.

Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Tata - Pálma rendezvényház Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Tata - Pálma rendezvényház Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Tata - Pálma rendezvényház Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Tata - Pálma rendezvényház
Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Tata - Pálma rendezvényház Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Tata - Pálma rendezvényház Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Tata - Pálma rendezvényház Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Tata - Pálma rendezvényház Rosedekor - Esküvő dekorálás - 2023 - Tata - Pálma rendezvényház

KAPCSOLAT

HOGYAN ÉRSZ EL ENGEM?

Fordulj hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

Írj üzenetet!
Amennyiben esküvő dekorálásra szeretnél árajánlatot kérni, akkor kérlek, add meg az esküvő időpontját, helyszínét, vendégek létszámát, és minél több információt az elképzelt dekorációról.